Ταϊβάν: Πολύνεκρο δυστύχημα με τρένο που εκτροχιάστηκε σε τούνελ - Τουλάχιστον 36 νεκροί

Ταϊβάν: Πολύνεκρο δυστύχημα με τρένο που εκτροχιάστηκε σε τούνελ - Τουλάχιστον 36 νεκροί

Ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Ταϊβάν, καθώς επιβατικό τρένο εκτροχιάστηκε μέσα σε τούνελ με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τουλάχιστον 36 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες, αρκετοί εξ αυτών σοβαρά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών της ασιατικής χώρας.


Ο συρμός, που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό την Τάιτουνγκ, εκτροχιάστηκε μέσα σε στοά βόρεια της πόλης Χουάλιεν, με αποτέλεσμα ορισμένα από τα βαγόνια να προσκρούσουν στα τοιχώματα του τούνελ, ανέφερε το πυροσβεστικό σώμα της Ταϊβάν σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε νωρίτερα.

Στο τρένο επέβαιναν περίπου 350 άνθρωποι, κατά όσα έγιναν γνωστά. Η επιχείρηση έρευνας και βοήθειας συνεχίζεται. Από 80 ως 100 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα τέσσερα πρώτα βαγόνια, ενώ τα βαγόνια από το πέμπτο ως και το όγδοο έχουν «παραμορφωθεί» και είναι δύσκολη η πρόσβαση στο εσωτερικό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE