Διπλό με ήρωα Γιωργαλλίδη – Έπιασε πέναλτι στο 90΄+3΄! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλό με ήρωα Γιωργαλλίδη – Έπιασε πέναλτι στο 90΄+3΄! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αγία Νάπα πέρασε νικηφόρα από το ΓΣΖ, επικρατώντας του ΑΣΙΛ Λύσης με 0-1 και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις πόντους, όμως… λαχτάρησε στο φινάλε, αφού οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις!

 

Όμως, ο έμπειρος τερματοφύλακας, Αντώνης Γιωργαλλίδης, έδειξε για πολλοστή φορά την κλάση του, αποκρούοντας την εκτέλεση πέναλτι του παίκτη του ΑΣΙΛ στο 90΄+3΄, κρατώντας το 0-1 και χαρίζοντας στην ομάδα του τρεις υπέρ-πολύτιμους βαθμούς!

 
Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.