Μια 7χρονη εκτόξευσε αυτοσχέδιο πύραυλο από το σπίτι της -ΒΙΝΤΕΟ

Μια 7χρονη εκτόξευσε αυτοσχέδιο πύραυλο από το σπίτι της -ΒΙΝΤΕΟ

Η 7χρονη Ελίζαμπεθ από το Λέστερ περνάει αρκετό χρόνο κάνοντας πειράματα στο σπίτι της, μιας και το όνειρό της είναι να γίνει αστροναύτης.

Την περιόδο του lockdown αποφάσισε να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο πύραυλο, τον οποίο και εκτόξευσε έξω από το σπίτι της.

Η φήμη της 7χρονης στο ίντερνετ προσέλκυσε μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον της εταιρίας Astrobotic, που προσφέρθηκε να πάει το αυτοκόλλητό της στο YouTube στη Σελήνη με την αποστολή Peregrine.

Η Astrobotic Technology είναι μια αμερικανική ιδιωτική εταιρεία που αναπτύσσει τεχνολογία διαστημικής ρομποτικής για σεληνιακές και πλανητικές αποστολές.

«Νιώθω συναρπαστικά που είμαι μητέρα μιας κόρης σε αυτή τη φάση. Μιας κόρης τόσο ενθουσιασμένης με το διάστημα», είπε η μητέρα της Ελίζαμπεθ.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE