Εντόπισαν 19 κιλά ναρκωτικών στην κατοχή τους - Παίρνει διαστάσεις η υπόθεση

Εντόπισαν 19 κιλά ναρκωτικών στην κατοχή τους - Παίρνει διαστάσεις η υπόθεση

Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις προσλαμβάνει η χθεσινή υπόθεση ναρκωτικών, στη Λάρνακα, αφού από τη συνέχιση των εξετάσεων, στη Λεμεσό, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, σήμερα, ποσότητα κάνναβης βάρους σχεδόν 19 κιλών.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση είχαν συλληφθεί χθες τρία πρόσωπα ηλικίας 36, 52 και 34 ετών, ενώ είχε κατασχεθεί ποσότητα κάνναβης βάρους ενός κιλού περίπου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών σχετικά με τη χθεσινή υπόθεση, το πρωί σήμερα, διενεργήθηκε έρευνα σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Λεμεσού. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 16 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 18 κιλών και 900 γραμμαρίων περίπου.

Μετά τον εντοπισμό της νέας ποσότητας ναρκωτικών, εναντίον του 36χρονου και του 52χρονου, εξασφαλίστηκαν νέα δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων επανασυνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE