Έρωτας στα πλατό του MasterChef: «Είχα πει δεν θα κάνω δεσμό εδώ, αλλά δεν το ελέγχεις» -ΒΙΝΤΕΟ

Έρωτας στα πλατό του MasterChef: «Είχα πει δεν θα κάνω δεσμό εδώ, αλλά δεν το ελέγχεις» -ΒΙΝΤΕΟ

Η Ανούς και ο Διονύσης έχουν έρθει πολύ κοντά στο MasterChef και αυτό πλέον δεν κρύβεται.

Ενώ έχουν γίνει κάποιες αναφορές και από τους δυο κατά την διάρκεια των επεισοδίων, ωστόσο δεν το έχουν πει ευθέως.

Όμως στο χθεσινό (3/4) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε σ’ αυτό και επειδή βρέθηκε σε δυσμενή θέση αφού δεν κατάφερε να στήσει το πιάτο της, η ίδια δήλωσε στις κάμερες για την στήριξη που λάμβανε από τον Διονύση στην δοκιμασία: «Ο Διονύσης ξέρω ότι θέλει να γυρίσω πάρα πολύ, όπως κι εγώ που δε νιώθω έτοιμη να φύγω και να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα».

Έτσι η Ανούς εξομολογήθηκε για πρώτη φορά στην διάρκεια των επεισοδίων, ότι έχουν δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο με τον Διονύση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE