Χειροπέδες σε 36χρονο για διάρρηξη και εμπρησμό σε κουρείο

Χειροπέδες σε 36χρονο για διάρρηξη και εμπρησμό σε κουρείο

Στη σύλληψη άνδρα, ηλικίας 36 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και εμπρησμού, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9π.μ. χθες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι κουρείο στην επαρχία Λάρνακας, καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι μεταξύ των ωρών 10μ.μ. της 2ας Απριλίου και 8.45π.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν το κουρείο και αφού εισήλθαν σε αυτό, έβαλαν φωτιά με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE