Φωτιά στην Άνδρο: Υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο (video)

Φωτιά στην Άνδρο: Υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο (video)

Η φωτιά στην Άνδρο εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Ρέματα και πλέον έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο επιχειρούν:

  • 55 πυροσβέστες
  • 15 οχήματα
  • 2 (δύο) ομάδες αερομεταφερόμενων πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΑΚ
  • 3Α/Φ και 3Ε/Π (2 του Π.Σ. και 1 του Ε.Σ.)
  • συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες του Δήμου Άνδρου.

 

Δείτε βίντεο της Πυροσβεστικής για τη φωτιά:

Μεικτό κλιμάκιο του Π.Σ και της ΕΛ.ΑΣ. [Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)] διερευνά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE