Εκτός κινδύνου ο Βίκτωρας - Ενημερώνει για το περιστατικό ο Κυβ. Εκπρόσωπος

Εκτός κινδύνου ο Βίκτωρας - Ενημερώνει για το περιστατικό ο Κυβ. Εκπρόσωπος

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου για το πρόβλημα υγείας του Βίκτωρα Παπαδόπουλου ο οποίος νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού.

Ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος αισθάνθηκε σήμερα το μεσημέρι αδιαθεσία και μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για ιατρικές εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις κρίθηκε αναγκαίο όπως υποβληθεί σε καθετηριασμό κάτι που ολοκληρώθηκε με επιτυχία νωρίς το απόγευμα.

Ο κ. Παπαδόπουλος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.