Εκτός κινδύνου ο Βίκτωρας - Ενημερώνει για το περιστατικό ο Κυβ. Εκπρόσωπος

Εκτός κινδύνου ο Βίκτωρας - Ενημερώνει για το περιστατικό ο Κυβ. Εκπρόσωπος

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου για το πρόβλημα υγείας του Βίκτωρα Παπαδόπουλου ο οποίος νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού.

Ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος αισθάνθηκε σήμερα το μεσημέρι αδιαθεσία και μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για ιατρικές εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις κρίθηκε αναγκαίο όπως υποβληθεί σε καθετηριασμό κάτι που ολοκληρώθηκε με επιτυχία νωρίς το απόγευμα.

Ο κ. Παπαδόπουλος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE