Εκτός κινδύνου ο Βίκτωρας - Ενημερώνει για το περιστατικό ο Κυβ. Εκπρόσωπος

Εκτός κινδύνου ο Βίκτωρας - Ενημερώνει για το περιστατικό ο Κυβ. Εκπρόσωπος

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου για το πρόβλημα υγείας του Βίκτωρα Παπαδόπουλου ο οποίος νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού.

Ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος αισθάνθηκε σήμερα το μεσημέρι αδιαθεσία και μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για ιατρικές εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις κρίθηκε αναγκαίο όπως υποβληθεί σε καθετηριασμό κάτι που ολοκληρώθηκε με επιτυχία νωρίς το απόγευμα.

Ο κ. Παπαδόπουλος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE