Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Στάθης Κατσαρής - 'Βομβαρδίστηκαν' τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον χαμό του

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Στάθης Κατσαρής - 'Βομβαρδίστηκαν' τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον χαμό του

Έχασε την μάχη με τον 'αόρατο εχθρό' ο Στάθης Κατσαρής από την Λευκωσία.

Ο Στάθης, γύρω στα 40, νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο με κορωνοιό και χθες το βράδυ (06/04), έφυγε από την ζωή.
Ο θάνατος του έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ήταν αγαπητός σε πολύ κόσμο.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα άνθρωπο έξω καρδιά, ο οποίος ήταν πάντα χαμογελαστός, κοντά στους φίλους του και έτοιμος να βοηθήσει.

Από την ώρα που φίλοι, συγγενείς και γνωστοί πληροφορήθηκαν για τον θάνατο του, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βομβαρδίστηκαν από αναρτήσεις, αποχαιρετιστήρια μηνύματα και φωτογραφίες.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Στάθη θα τελεστεί αύριο (8/4) στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί στις 15:00 το μεσημέρι. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.