Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Στάθης Κατσαρής - 'Βομβαρδίστηκαν' τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον χαμό του

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Στάθης Κατσαρής - 'Βομβαρδίστηκαν' τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον χαμό του

Έχασε την μάχη με τον 'αόρατο εχθρό' ο Στάθης Κατσαρής από την Λευκωσία.

Ο Στάθης, γύρω στα 40, νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο με κορωνοιό και χθες το βράδυ (06/04), έφυγε από την ζωή.
Ο θάνατος του έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ήταν αγαπητός σε πολύ κόσμο.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα άνθρωπο έξω καρδιά, ο οποίος ήταν πάντα χαμογελαστός, κοντά στους φίλους του και έτοιμος να βοηθήσει.

Από την ώρα που φίλοι, συγγενείς και γνωστοί πληροφορήθηκαν για τον θάνατο του, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βομβαρδίστηκαν από αναρτήσεις, αποχαιρετιστήρια μηνύματα και φωτογραφίες.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Στάθη θα τελεστεί αύριο (8/4) στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί στις 15:00 το μεσημέρι. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE