Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Στάθης Κατσαρής - 'Βομβαρδίστηκαν' τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον χαμό του

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Στάθης Κατσαρής - 'Βομβαρδίστηκαν' τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον χαμό του

Έχασε την μάχη με τον 'αόρατο εχθρό' ο Στάθης Κατσαρής από την Λευκωσία.

Ο Στάθης, γύρω στα 40, νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο με κορωνοιό και χθες το βράδυ (06/04), έφυγε από την ζωή.
Ο θάνατος του έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ήταν αγαπητός σε πολύ κόσμο.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα άνθρωπο έξω καρδιά, ο οποίος ήταν πάντα χαμογελαστός, κοντά στους φίλους του και έτοιμος να βοηθήσει.

Από την ώρα που φίλοι, συγγενείς και γνωστοί πληροφορήθηκαν για τον θάνατο του, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βομβαρδίστηκαν από αναρτήσεις, αποχαιρετιστήρια μηνύματα και φωτογραφίες.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Στάθη θα τελεστεί αύριο (8/4) στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί στις 15:00 το μεσημέρι. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE