Σε 48ωρη απεργία οι νοσηλευτές - Τα αιτήματα τους

Σε 48ωρη απεργία οι νοσηλευτές - Τα αιτήματα τους

Στη μέση μιας δύσκολης περιόδου με κοινό εχθρό τον κορωνοϊο, η ΠΑΣΥΝΟ καλεί τα μέλη της σε διήμερη απεργία.

Τι οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Σύμφωνα με την ΠΑΣΥΝΟ η μη επίλυση προβλημάτων στα νοσοκομεία.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

"Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. προχωρεί σε απεργία διαρκείας 48 ωρώνγια μη επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου. Από την απεργία επηρεάζονται όσοι/ες αιτούνται μετάθεσης βάσει του καταλόγου προτεραιότητας μεταθέσεων για τις νέες προσλήψεις στα νοσοκομεία των επαρχιών τους."

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της προς τα μέλη της αναφέρει ότι υλοποιούνται οι αποφάσεις για μέτρα στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ για μη επίλυση των προβλημάτων του κλάδου και μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, το Διοικητικό Συμβούλιο της συντεχνίας αποφάσισε 48ωρη απεργία, από τη Δευτέρα 19 Απριλίου στις 7 το πρωί μέχρι την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 7 το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE