Η Αστυνομία καταζητεί τον Αντρέα Γεωργίου για υπόθεση ναρκωτικών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Αντρέα Γεωργίου για υπόθεση ναρκωτικών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ανακοίνωση η Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του 23χρόνου Αντρέα Γεωργίου.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Αντρέα Γεωργίου, 23 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο και αδικήματα κατά παράβαση του παρεμπόδισης και Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από Παράνομες δραστηριότητες.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) στους αριθμούς τηλεφώνου 24-804200/99-261019 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τη Γραμμή Άμεσης Ανταπόκρισης και Βοήθειας για τα ναρκωτικά 1498 ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE