Bαπορέτο για εμβολιασμούς στη Βενετία

Bαπορέτο για εμβολιασμούς στη Βενετία

Βαπορέτο επιστράτευσαν οι αρχές στην Βενετία για εμβολιασμούς κατά της COVID-19.


Η κινητή μονάδα στο κόκκινο βαπορέτο μέχρι στιγμής κατόρθωσε να εμβολιάσει όλους τους πολίτες άνω των 80 ετών στο νησάκι του Σαν Εράσμο.

Για την ώρα έξω από το βαπορέτο, που συνήθως αποτελεί τουριστική ατραξιόν και χρησιμοποιείται κυρίως από επισκέπτες, περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους πολίτες για να κάνουν το εμβόλιο.

Στη μονάδα έρχονται και πολίτες από τα κοντινά νησιά του Μουράνο και της Βινιόλε.

Εκπρόσωπος των υγειονομικών αρχών δήλωσε ότι γίνεται χρήση οποιουδήποτε μέσου για εμβολιασμό κυρίως των ηλικιωμένων σε απομακρυσμένες περιοχές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE