Στο... σκαμνί του δικηγορικού συλλόγου ο Παρασκευά για τη βρισιά σε Γιολίτη

Στο... σκαμνί του δικηγορικού συλλόγου ο Παρασκευά για τη βρισιά σε Γιολίτη

Στο πειθαρχικό συμβούλιο των δικηγόρων κλήθηκε ο Μιχάλης Παρασκευά, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την ανάρτησή του για την Υπουργό Δικαιοσύνης. 

«Έχουν περιέλθει εις γνώση του Πειθαρχικού Συμβουλίου στοιχεία, στη βάση των οποίων είναι δυτνατό να είσαστε ένοχος, εποδείνιστου, δολίας ή ασυμβίβαστης διαγωγής προς το επάγγελμα ή/και ότι έχετε ενεργήσει ή συμπεριφερθεί κατά τρόπο που αντιβαίνει ή συγκρούεται με τις πρόνοιες των περί Δεοντολογίας των δικηγόρων Κανονισμών. Ειδικά, τα στοιχεία αφορούν το περιεχόμενο της ανάρτησής σας, στην προσωπική σας σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αντίγραφο της οποίας επισυνάπτεται στην παρούσα επιστολή. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο, λειτουργώντας αυτεπάγγελτα, ζητά τις απόψεις σας επί των πιο πάνω, εντός δέκα ημερών. Σημειώνεται ότι δεν θα δοθεί δικαίωμα παράτασης και η απάντησή σας δύναται να θεωρηθεί πειθαρχικό παράπτωμα», αναφέρεται στην επιστολή που στάλθηκε στον υποψήφιο Βουλευτή των Οικολόγων. 

Ο Μιχάλης Παρασκευά έγραψε στο Twitter, «έχουμε ξεφύγει εντελώς όμως.....», συνοδεύοντάς το μήνυμα με την επιστολή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE