ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Προ των πυλών βροχές και καταιγίδες- Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Τμ. Μετεωρολογίας: Προ των πυλών βροχές και καταιγίδες- Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Η θερμή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί σταδιακά, ενώ ψυχρή αέρια μάζα αναμένεται από αργά τη νύκτα της Παρασκευής.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και τοπικά, κυρίως στα δυτικά, νοτιοδυτικά και βόρεια παράλια, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, λίγο ταραγμένη στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα νότια παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ πιθανό τοπικά να πέσουν ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια παράλια το απόγευμα θα πνέουν ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια ενώ το απόγευμα στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και βόρεια παράλια, και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται παροδική χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα δυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές στα ορεινά. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο για να κυμανθεί πολύ πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή και τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, όμως θα συνεχίσει να κυμαίνεται κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top