Θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε υπεραγορά – Δεν προχώρησαν σε απολύμανση

Θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε υπεραγορά – Δεν προχώρησαν σε απολύμανση

Βλέπουμε καθημερινά τον αριθμό των κρουσμάτων να ανεβαίνει αλλά κάποιοι δεν συμμορφώνονται με τα πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline υπεραγορά στην επαρχία Αμμοχώστου δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας μετά από θετικό κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους προσωπικό της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θετικό στον κορωνοϊό άτομο αν και εργαζόταν στον τομέα της αποθήκης δεν είχε άμεση επαφή με το χώρο της υπεραγορά που βρίσκονται οι πελάτες. Ωστόσο ερχόταν σε επαφή κατά την διάρκεια της ημέρα με άτομα που εργάζονται στην εξυπηρέτηση πελατών.

Δεν είναι λίγοι οι υπάλληλοι που αρνήθηκαν να πάνε την επομένη στη δουλειά ασκώντας πίεση στην εν λόγω υπεραγορά να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες βάση πρωτοκόλλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν οι υπεραγορές και οι εταιρείες που είχαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην αρχή της πανδημίας ανακοινώνονταν. Στη συνέχεια όμως όταν τα περιστατικά αυξήθηκαν, με εντολή Υπουργείου Υγείας αυτή η τακτική τερματίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE