Θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε υπεραγορά – Δεν προχώρησαν σε απολύμανση

Θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε υπεραγορά – Δεν προχώρησαν σε απολύμανση

Βλέπουμε καθημερινά τον αριθμό των κρουσμάτων να ανεβαίνει αλλά κάποιοι δεν συμμορφώνονται με τα πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline υπεραγορά στην επαρχία Αμμοχώστου δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας μετά από θετικό κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους προσωπικό της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θετικό στον κορωνοϊό άτομο αν και εργαζόταν στον τομέα της αποθήκης δεν είχε άμεση επαφή με το χώρο της υπεραγορά που βρίσκονται οι πελάτες. Ωστόσο ερχόταν σε επαφή κατά την διάρκεια της ημέρα με άτομα που εργάζονται στην εξυπηρέτηση πελατών.

Δεν είναι λίγοι οι υπάλληλοι που αρνήθηκαν να πάνε την επομένη στη δουλειά ασκώντας πίεση στην εν λόγω υπεραγορά να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες βάση πρωτοκόλλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν οι υπεραγορές και οι εταιρείες που είχαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην αρχή της πανδημίας ανακοινώνονταν. Στη συνέχεια όμως όταν τα περιστατικά αυξήθηκαν, με εντολή Υπουργείου Υγείας αυτή η τακτική τερματίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE