Θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε υπεραγορά – Δεν προχώρησαν σε απολύμανση

Θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε υπεραγορά – Δεν προχώρησαν σε απολύμανση

Βλέπουμε καθημερινά τον αριθμό των κρουσμάτων να ανεβαίνει αλλά κάποιοι δεν συμμορφώνονται με τα πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline υπεραγορά στην επαρχία Αμμοχώστου δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας μετά από θετικό κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους προσωπικό της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θετικό στον κορωνοϊό άτομο αν και εργαζόταν στον τομέα της αποθήκης δεν είχε άμεση επαφή με το χώρο της υπεραγορά που βρίσκονται οι πελάτες. Ωστόσο ερχόταν σε επαφή κατά την διάρκεια της ημέρα με άτομα που εργάζονται στην εξυπηρέτηση πελατών.

Δεν είναι λίγοι οι υπάλληλοι που αρνήθηκαν να πάνε την επομένη στη δουλειά ασκώντας πίεση στην εν λόγω υπεραγορά να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες βάση πρωτοκόλλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν οι υπεραγορές και οι εταιρείες που είχαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην αρχή της πανδημίας ανακοινώνονταν. Στη συνέχεια όμως όταν τα περιστατικά αυξήθηκαν, με εντολή Υπουργείου Υγείας αυτή η τακτική τερματίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE