Συνάντηση ΡΤΚ με Γερμανό Πρέσβη ενόψει Γενεύης

Συνάντηση ΡΤΚ με Γερμανό Πρέσβη ενόψει Γενεύης

Το μήνυμα ότι στην άτυπη διάσκεψη της Γενεύης πρέπει να βγει μια απόφαση για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις στη βάση της ομοσπονδίας, μετέφερε στον Γερμανό Πρέσβη στην Κύπρο Franz-Josef Kremp ο πρόεδρος του τ/κ κόμματος ΡΤΚ Τουφάν Ερχιουρμάν.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του ΡΤΚ αναφέρει ότι στη συνάντηση παρών ήταν και ο Φικρί Τορός, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του κόμματος.
 
Μετέφεραν επίσης στον Γερμανό Πρέσβη τη θέση του ΡΤΚ για μια λύση ΔΔΟ με πολιτική ισότητα και πως πρέπει να επανερχόσουν οι συνομιλίες σε αυτή τη βάση, αυτό πρέπει να αποφασισθεί στη συνάντηση της Γενεύης στο τέλος του μήνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE