Μικρή αύξηση της διασποράς του κορωνοϊού στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα

Μικρή αύξηση της διασποράς του κορωνοϊού στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα

Περίπου ένας στους 340 κατοίκους της Αγγλίας (εκτός νοσοκομείων και άλλων δομών υγείας) εκτιμάται ότι ήταν φορέας του κορωνοϊού την εβδομάδα έως και τις 3 Απριλίου, σύμφωνα με τους νεότερους υπολογισμούς του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής (ONS).

Πρόκειται για μικρή αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η αντίστοιχη αναλογία ήταν ένας στους 370 κατοίκους.

Μειωμένες ήταν οι αντίστοιχες αναλογίες στην Ουαλία και στη Σκωτία και σταθερή παρέμεινε στη Β. Ιρλανδία.

Παράλληλα, η επιστημονική επιτροπή SAGE που συμβουλεύει την κυβέρνηση σε θέματα πανδημίας υπολογίζει ότι η τιμή R του ρυθμού μετάδοσης του κορωνοϊού παρέμεινε αυτή την εβδομάδα από 0,8 έως 1.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE