Σε αυτοπεριορισμό δεκάδες μαθητές και καθηγητές σε γυμνάσιο της Επαρχίας Αμμοχώστου – Ανησυχία για νέα αλυσίδα μετάδοσης

Σε αυτοπεριορισμό δεκάδες μαθητές και καθηγητές σε γυμνάσιο της Επαρχίας Αμμοχώστου – Ανησυχία για νέα αλυσίδα μετάδοσης

Η χαλάρωση των μέτρων φαίνεται να μην πηγαίνει και τόσο καλά βάση αποτελεσμάτων.

Ανυπομονούσαμε όλοι για το επόμενο βήμα της άρσης των περιορισμών, το άνοιγμα των σχολείων και ένα άγχος το έχουμε για το τι θα γίνει με το Πάσχα. Ωστόσο ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει και είναι αρκετοί οι οποίοι τίθενται σε αυτοπεριορισμό λόγω επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν σήμερα μαθητές και καθηγητές στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ειρήνης και Ελευθερίας στη Δερύνεια μετά από την καθιερωμένη εξέταση τους που έχει προγραμματιστεί από τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας. Οι αρμόδιοι ανησυχούν για μια νέα αλυσίδα μετάδοσης.

Γονείς δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν, αφού τα παιδιά τους δηλώνουν ότι φοβούνται να επιστρέψουν στο σχολείο.  

 Οι μαθητές που τίθενται σε αυτοπεριορισμό συνεχίζουν τα μαθήματα τους μέσω διαδικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.