ΗΠΑ: Η Pfizer κατέθεσε αίτημα για έγκριση του εμβολίου στις ηλικίες 12-15 ετών

ΗΠΑ: Η Pfizer κατέθεσε αίτημα για έγκριση του εμβολίου στις ηλικίες 12-15 ετών

Οι φαρμακευτικές εταιρίες Pfizer/BioNTech υπέβαλαν σήμερα αίτημα στις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ζητώντας να εγκρίνουν το εμβόλιό τους για την Covid-19 και για τις ηλικίες 12-15 ετών.

Στην ανακοίνωσή τους οι δύο εταιρίες αναφέρουν ότι σκοπεύουν να υποβάλουν το ίδιο αίτημα και στις ρυθμιστικές αρχές άλλων χωρών «εντός των επόμενων ημερών».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.