ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Πολιτικοί σύμβουλοι εργάζονται για έναν πιθανό νέο κύκλο τέτοιων συνομιλιών υπό το αυτοαποκαλούμενο πλαίσιο της Νορμανδίας, φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντίμτρι Πεσκόφ, σε κρατικό τηλεοπτικό κανάλι. Τα πρακτορεία ειδήσεων δεν μετέδωσαν άμεσα, περισσότερες λεπτομέρειες.
Το πλαίσιο της Νορμανδίας προβλέπει τη συμμετοχή των ηγετών της Ουκρανίας, της Ρωσίας της Γερμανίας και της Γαλλίας, ώστε να βοηθήσουν για τον τερματισμό της διαμάχης στην ανατολική Ουκρανία, μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων του Κιέβου και των αποσχιστών που έχουν την υποστήριξη της Ρωσίας.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




