Αρνητικός ο Αβέρωφ και στο τέταρτο PCR test

Αρνητικός ο Αβέρωφ και στο τέταρτο PCR test

Mε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός  ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του Προέδρου του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού έχει υποβληθεί στο τέταρτο κατά σειρά PCR test στις τελευταίες 9 μέρες και με όλα τα αποτελέσματα αρνητικά. Επίσης η επαφή του έκτοτε έχει κατά σειρά 2 αρνητικά PCR test.

Ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε πλήρη συνεννόηση και γραπτή επικοινωνία και έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο, μπορεί αύριο και με βάση την ηλικιακή του ομάδα και μέσω του ραντεβού που έχει διευθετηθεί δια της ηλεκτρονικής πύλης να εμβολιαστεί στην κρατική έκθεση.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα συνεχίσει να εφαρμόζει τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας των συνεργατών του αλλά και του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE