Αρνητικός ο Αβέρωφ και στο τέταρτο PCR test

Αρνητικός ο Αβέρωφ και στο τέταρτο PCR test

Mε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός  ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του Προέδρου του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού έχει υποβληθεί στο τέταρτο κατά σειρά PCR test στις τελευταίες 9 μέρες και με όλα τα αποτελέσματα αρνητικά. Επίσης η επαφή του έκτοτε έχει κατά σειρά 2 αρνητικά PCR test.

Ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε πλήρη συνεννόηση και γραπτή επικοινωνία και έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο, μπορεί αύριο και με βάση την ηλικιακή του ομάδα και μέσω του ραντεβού που έχει διευθετηθεί δια της ηλεκτρονικής πύλης να εμβολιαστεί στην κρατική έκθεση.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα συνεχίσει να εφαρμόζει τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας των συνεργατών του αλλά και του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE