Φονικό Ελλάδα: Τι είπε στον ανακριτή ο 31χρονος δολοφόνος - «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;»

Φονικό Ελλάδα: Τι είπε στον ανακριτή ο 31χρονος δολοφόνος - «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;»

Σοκαριστικά όσα είπε στον ανακριτή ο 31χρονος δολοφόνος της πρώην γυναίκας του και του αδερφού της  στη Μακρινίτσα στην Ελλάδα- Τη Δευτέρα ο διορισμός πραγματογνώμονα για να αποφανθεί αν ο δράστης έχει το ακαταλόγιστο ή είχε συνείδηση των πράξεών του

 

Για τη Δευτέρα έχει προγραμαμτιστεί ο διορισμός πραγματογνώμονα, προκειμένου να αποφανθεί αν ο 31χρονος Δ.Ρ., δράστης του διπλού φονικού της Μακρινίτσας, που έστειλε με τις μαχαιριές του στον τάφο δύο αδέρφια, έχει το ακαταλόγιστο ή είχε συνείδηση των πράξεών του.

Αυτό θα κρίνει, σύμφωνα με το The Newspaper, και αν θα προφυλακιστεί στις Φυλακές Κορυδαλλού ή στο Ψυχιατρείο των Φυλακών.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του 31χρονου ζήτησε την παρακολούθηση του δράστη από ειδικούς και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Δημήτρη Βούλγαρη, ούτε ενώπιον του ανακριτή είχε συνείδηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Μάλιστα, ρωτούσε αν στη διαδικασία θα ήταν παρών ο νεκρός από τις μαχαιριές του 30χρονος γαμπρός του και απέκλεισε οτι η επίσης νεκρή σύζυγός του θα είναι παρούσα, αφού πίστευε οτι “θα κρατούσε το παιδί τους” που είναι μόλις 2,5 ετών.

Στον ανακριτή, επανέλαβε τη φράση που δημοσιοποίησε από τα πρώτα λεπτά της κράτησής του και είπε αρχικά στους αστυνομικούς. «Έχω ένα μαύρο πέπλο» τόνιζε ξανά και ξανά, ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είχε κάνει κάτι τόσο κακό.

«Θυμάμαι μόνο οτι έσπασα το τζάμι της πόρτας»
είπε, ξεχνώντας οτι αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 52χρονη πεθερά του, και δολοφόνησε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της. «Η πεθερά μου φώναζε οτι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε» συμπλήρωσε και συνέχισε: «Φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.