Αφεντικό στην κόντρα – Από τη μέρα που πήγε ΑΕΚ ο Σωφρόνης, ο Κέρκεζ πάει… ΣΕΡΙ!

Αφεντικό στην κόντρα – Από τη μέρα που πήγε ΑΕΚ ο Σωφρόνης, ο Κέρκεζ πάει… ΣΕΡΙ!

Ένα τρομερό σερί έχει δημιουργήσει ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ απέναντι στον Σωφρόνη Αυγουστή, παρότι στο… ξεκίνημα της μεταξύ τους “κόντρας” στην “σκακιέρα των πάγκων”, ο Κύπριος τεχνικός είχε πάρει προβάδισμα, “χτίζοντας” ένα μικρό αήττητο σερί.

Συγκεκριμένα, το πρώτο ματς στο οποίο βρέθηκαν αντίπαλοι, ήταν για τα πλέι-οφ της σεζόν 2017-2018, με τον Απόλλωνα να κερδίζει με 0-2, ενώ την επόμενη περίοδο (2018-2019), στα τέσσερα ντέρμπι πρωταθλήματος, οι “γαλάζιοι” επικράτησαν δύο φορές και τα άλλα δύο έληξαν ισόπαλα.

 Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports (εδώ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE