Αφεντικό στην κόντρα – Από τη μέρα που πήγε ΑΕΚ ο Σωφρόνης, ο Κέρκεζ πάει… ΣΕΡΙ!

Αφεντικό στην κόντρα – Από τη μέρα που πήγε ΑΕΚ ο Σωφρόνης, ο Κέρκεζ πάει… ΣΕΡΙ!

Ένα τρομερό σερί έχει δημιουργήσει ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ απέναντι στον Σωφρόνη Αυγουστή, παρότι στο… ξεκίνημα της μεταξύ τους “κόντρας” στην “σκακιέρα των πάγκων”, ο Κύπριος τεχνικός είχε πάρει προβάδισμα, “χτίζοντας” ένα μικρό αήττητο σερί.

Συγκεκριμένα, το πρώτο ματς στο οποίο βρέθηκαν αντίπαλοι, ήταν για τα πλέι-οφ της σεζόν 2017-2018, με τον Απόλλωνα να κερδίζει με 0-2, ενώ την επόμενη περίοδο (2018-2019), στα τέσσερα ντέρμπι πρωταθλήματος, οι “γαλάζιοι” επικράτησαν δύο φορές και τα άλλα δύο έληξαν ισόπαλα.

 Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports (εδώ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE