Αφεντικό στην κόντρα – Από τη μέρα που πήγε ΑΕΚ ο Σωφρόνης, ο Κέρκεζ πάει… ΣΕΡΙ!

Αφεντικό στην κόντρα – Από τη μέρα που πήγε ΑΕΚ ο Σωφρόνης, ο Κέρκεζ πάει… ΣΕΡΙ!

Ένα τρομερό σερί έχει δημιουργήσει ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ απέναντι στον Σωφρόνη Αυγουστή, παρότι στο… ξεκίνημα της μεταξύ τους “κόντρας” στην “σκακιέρα των πάγκων”, ο Κύπριος τεχνικός είχε πάρει προβάδισμα, “χτίζοντας” ένα μικρό αήττητο σερί.

Συγκεκριμένα, το πρώτο ματς στο οποίο βρέθηκαν αντίπαλοι, ήταν για τα πλέι-οφ της σεζόν 2017-2018, με τον Απόλλωνα να κερδίζει με 0-2, ενώ την επόμενη περίοδο (2018-2019), στα τέσσερα ντέρμπι πρωταθλήματος, οι “γαλάζιοι” επικράτησαν δύο φορές και τα άλλα δύο έληξαν ισόπαλα.

 Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports (εδώ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE