Αφεντικό στην κόντρα – Από τη μέρα που πήγε ΑΕΚ ο Σωφρόνης, ο Κέρκεζ πάει… ΣΕΡΙ!

Αφεντικό στην κόντρα – Από τη μέρα που πήγε ΑΕΚ ο Σωφρόνης, ο Κέρκεζ πάει… ΣΕΡΙ!

Ένα τρομερό σερί έχει δημιουργήσει ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ απέναντι στον Σωφρόνη Αυγουστή, παρότι στο… ξεκίνημα της μεταξύ τους “κόντρας” στην “σκακιέρα των πάγκων”, ο Κύπριος τεχνικός είχε πάρει προβάδισμα, “χτίζοντας” ένα μικρό αήττητο σερί.

Συγκεκριμένα, το πρώτο ματς στο οποίο βρέθηκαν αντίπαλοι, ήταν για τα πλέι-οφ της σεζόν 2017-2018, με τον Απόλλωνα να κερδίζει με 0-2, ενώ την επόμενη περίοδο (2018-2019), στα τέσσερα ντέρμπι πρωταθλήματος, οι “γαλάζιοι” επικράτησαν δύο φορές και τα άλλα δύο έληξαν ισόπαλα.

 Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports (εδώ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.