Χειροπέδες σε εστιάτορα στην Λεμεσό - Έκανε επίθεση και απειλούσε γιατί καταγγέλθηκε

Χειροπέδες σε εστιάτορα στην Λεμεσό - Έκανε επίθεση και απειλούσε γιατί καταγγέλθηκε

Εστιάτορας στην Λεμεσό εξυπηρετούσε πελάτες σε κλειστό χώρο με αποτέλεσμα να καταγγελθεί και να επιτεθεί σε επιθεωρητή υγειονομικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το περιστατικό σημειώθηκε χθες (Κυριακή 11/04), στο χωριό Μονή της Επαρχίας Λεμεσού, όταν μπήκαν για έλεγχο σε ψαροταβέρνα και εντοπίστηκαν θαμώνες σε κλειστό χώρο.

Όταν ο ιδιοκτήτης έμαθε πως θα καταγγελθεί με εξώδικο ξεκίνησε να κάνει επίθεση εναντίον του επιθεωρητή υγειονομικών υπηρεσιών, να βρίζει και να απειλεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο εστιάτορας κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Μονής, όπου και ανακρίθηκε σχετικά με το περιστατικό.

Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί άμεσα ενώπιον Δικαστήριου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE