O πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του

O πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του

Επέστρεψε στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι για να δώσει το «παρών» στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, το Σάββατο 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η πτήση της British Airways από το Λος Άντζελες, που μετέφερε τον Δούκα του Σάσεξ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου τα ξημερώματα της Κυριακής τοπική ώρα.

Η βρετανική τάμπλοϊντ Sun γράφει πως τον πρίγκιπα Χάρι υποδέχτηκαν στον αεροδιάδρομο αστυνομικοί με ένα Range Rover.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE