Για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας

Για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε για δεύτερη φορά ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας, ο οποίος τέθηκε άμεσα σε αυτοπεριορισμό.

Ο Μητροπολίτης εντοπίστηκε θετικός στη νόσο covid, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στη Μητρόπολη. Είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca (σ.σ. την πρώτη δόση). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπιστεί κι άλλα περιστατικά στη συγκεκριμένη Μητρόπολη.  

Άμεσα τέθηκαν σε εφαρμογή τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και θα διενεργηθεί απολύμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταίο τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στην Νέα Υόρκη

Τελευταίο τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στην Νέα Υόρκη

Συνάντηση διαπραγματευτών πραγματοποιείται το απόγευμα, στο πλαίσιο προετοιμασίας του τελευταίου τετ α τετ που θα έχουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, πριν από την έναρξη της εβδομάδας υψηλού επιπέδου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και την μετάβαση του προέδρου Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE