Για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας

Για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε για δεύτερη φορά ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας, ο οποίος τέθηκε άμεσα σε αυτοπεριορισμό.

Ο Μητροπολίτης εντοπίστηκε θετικός στη νόσο covid, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στη Μητρόπολη. Είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca (σ.σ. την πρώτη δόση). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπιστεί κι άλλα περιστατικά στη συγκεκριμένη Μητρόπολη.  

Άμεσα τέθηκαν σε εφαρμογή τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και θα διενεργηθεί απολύμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE