Οι «παγκίτες» την βοήθησαν να ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ…

Οι «παγκίτες» την βοήθησαν να ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ…

strong>Μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειος» η νίκη της Ομόνοιας επί του Ολυμπιακού. Επειδή προέκυψαν τραυματισμοί, αλλά πιο σοβαρός είναι αυτός του Έρνεστ Ασάντε, ενός παίχτη που είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς.

Αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, από τις τοποθετήσεις και τις αναρτήσεις συμπαιχτών του στα Κοινωνικά Δίκτυα καταλαβαίνει κανείς, ότι ο Γκανέζος δεν θα είναι διαθέσιμος στα τελευταία 4 παιχνίδια της σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE