Οι «παγκίτες» την βοήθησαν να ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ…

Οι «παγκίτες» την βοήθησαν να ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ…

strong>Μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειος» η νίκη της Ομόνοιας επί του Ολυμπιακού. Επειδή προέκυψαν τραυματισμοί, αλλά πιο σοβαρός είναι αυτός του Έρνεστ Ασάντε, ενός παίχτη που είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς.

Αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, από τις τοποθετήσεις και τις αναρτήσεις συμπαιχτών του στα Κοινωνικά Δίκτυα καταλαβαίνει κανείς, ότι ο Γκανέζος δεν θα είναι διαθέσιμος στα τελευταία 4 παιχνίδια της σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE