ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

American College

American College

Στις 8 Απριλίου, το American College και η γνωστή ιστοσελίδα Αγγελίες Εργασίας υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με κύριο σκοπό την εύρεση εργασίας σε φοιτητές και απόφοιτους του Κολεγίου.

Σε αυτή τη θερμή τελετή παρευρέθηκε ο κύριος Δημήτρης Δανιήλ, Διευθυντής της ιστοσελίδας, ο οποίος εξήρε την πολύχρονη και πετυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών, «Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας, ήρθε η στιγμή να επισημοποιήσουμε τον κοινό μας στόχο και να επεκτείνουμε παραπάνω τη συνεργασία μας.»

Ιδιαίτερα θερμός ήταν ο Δρ. Αμερικάνος, ο οποίος ευχαρίστησε το Αγγελίες Εργασίας για την συνεχόμενη οικονομική υποστήριξη της ιστοσελίδας σε απόφοιτους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να σπουδάσουν, «Μέσα σε αυτούς τους καιρούς, η ιστοσελίδα σε άμεση συνεργασία με τον Δημήτριο Δανιήλ έχει προσφέρει πάνω από €59.000 σε υποτροφίες φοιτητών με τη δέσμευση πως αυτή η οικονομική βοήθεια θα ενισχυθεί περαιτέρω.»

Εκπρόσωπος των φοιτητών του Κολεγίου, οι οποίοι επωφελήθηκαν από την υποτροφία, ευχαρίστησε και τους δύο οργανισμούς και τόνισε πως χωρίς την αρωγή τους θα ήταν αδύνατο να σπουδάσει το πρόγραμμα σπουδών της αρεσκείας της, «Ήταν ένα δώρο από το πουθενά. Όταν με τηλεφώνησαν, ήμουν καχύποπτη και δε το πίστευα. Τώρα σπουδάζω Γραμματειακά και θέλω να ευχαριστήσω επίσης και το Γραφείο Καριέρας, το οποίο που σχεδίασε το βιογραφικό και βρήκα αντίστοιχη εργασία σε γνωστό νοσοκομείο σε σύντομο χρονικό διάστημα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top