Παρακαλεί όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του να εξεταστούν ο Μητροπολίτης Ταμασού- Η κατάσταση της υγείας του

Παρακαλεί όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του να εξεταστούν ο Μητροπολίτης Ταμασού-  Η κατάσταση της υγείας του

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοίνωσε ότι ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας, σε πρόσφατο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, που έκανε χθες Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 και ώρα 6.00 το απόγευμα, διεγνώσθη θετικός στον ιό.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Μητροπολίτης Ησαΐας, έχει ενημερώσει την ομάδα ιχνηλάτησης του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τις επαφές του και τηρεί πιστά τις οδηγίες αναφορικά με τον αυτοπεριορισμό του.
 
Τέλος ο Μητροπολίτης, ο οποίος στην παρούσα φάση αισθάνεται πολύ καλά στην υγεία του, παρακαλεί όσους έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί του από τις 9 τρέχοντος μηνός Απριλίου, όπως προβούν στην απαιτούμενη εξέταση, ενημερώνοντας τον προσωπικό τους ιατρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE