Ερντογάν: Τουρκία και Λιβύη παραμένουν δεσμευμένες στο σύμφωνο

Ερντογάν: Τουρκία και Λιβύη παραμένουν δεσμευμένες στο σύμφωνο

Για δέσμευση της Τουρκίας και της Λιβύης στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο, έκανε λόγο ο Ταγίπ Ερντογάν μετά τη συνάντησή του με τον Λίβυο πρωθυπουργό Aμπντουλαχίντ Ντμπεϊμπά.

«Η θαλάσσια συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα και το μέλλον και των δύο χωρών… Επιβεβαιώσαμε  την αποφασιστικότητά μας σε αυτό το θέμα», ανέφερε ο Ερντογάν σύμφωνα με το Reuters.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE