Επεισόδια στη Ρώμη σε κινητοποίηση για άνοιγμα των εμπορικών επιχειρήσεων

Επεισόδια στη Ρώμη σε κινητοποίηση για άνοιγμα των εμπορικών επιχειρήσεων

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα στην Ρώμη, κατά την διάρκεια διαδήλωσης με αίτημα το άνοιγμα των εστιατορίων, των γυμναστηρίων, των καφέ μπαρ, και μιας σειράς άλλων εμπορικών επιχειρήσεων.


Οι περισσότεροι συμμετέχοντες διαδήλωσαν ειρηνικά, αλλά μια μειοψηφία, με παρείσφρηση ακροδεξιών στοιχείων, πέταξε μπουκάλια και μολότοφ προς την κατεύθυνση των αστυνομικών. Πέντε άτομα προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα, ενώ εξακριβώθηκαν τα στοιχεία περίπου εκατό διαδηλωτών.

Αρκετοί προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι τη Βουλή της Ρώμης, αλλά οι αστυνομικοί δεν τους το επέτρεψαν, διότι δεν είχε δοθεί άδεια για την κινητοποίηση, λόγω και της απαγόρευσης συνωστισμού.

Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων και επιχειρήσεων σήκωσαν τα χέρια τους ψηλά για να στείλουν το μήνυμα ότι απορρίπτουν την βία, και επανέλαβαν ότι αυτό που ζητούν είναι να ξαναδουλέψουν άμεσα για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE