Επεισόδια στη Ρώμη σε κινητοποίηση για άνοιγμα των εμπορικών επιχειρήσεων

Επεισόδια στη Ρώμη σε κινητοποίηση για άνοιγμα των εμπορικών επιχειρήσεων

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα στην Ρώμη, κατά την διάρκεια διαδήλωσης με αίτημα το άνοιγμα των εστιατορίων, των γυμναστηρίων, των καφέ μπαρ, και μιας σειράς άλλων εμπορικών επιχειρήσεων.


Οι περισσότεροι συμμετέχοντες διαδήλωσαν ειρηνικά, αλλά μια μειοψηφία, με παρείσφρηση ακροδεξιών στοιχείων, πέταξε μπουκάλια και μολότοφ προς την κατεύθυνση των αστυνομικών. Πέντε άτομα προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα, ενώ εξακριβώθηκαν τα στοιχεία περίπου εκατό διαδηλωτών.

Αρκετοί προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι τη Βουλή της Ρώμης, αλλά οι αστυνομικοί δεν τους το επέτρεψαν, διότι δεν είχε δοθεί άδεια για την κινητοποίηση, λόγω και της απαγόρευσης συνωστισμού.

Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων και επιχειρήσεων σήκωσαν τα χέρια τους ψηλά για να στείλουν το μήνυμα ότι απορρίπτουν την βία, και επανέλαβαν ότι αυτό που ζητούν είναι να ξαναδουλέψουν άμεσα για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE