Επεισόδια στη Ρώμη σε κινητοποίηση για άνοιγμα των εμπορικών επιχειρήσεων

Επεισόδια στη Ρώμη σε κινητοποίηση για άνοιγμα των εμπορικών επιχειρήσεων

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα στην Ρώμη, κατά την διάρκεια διαδήλωσης με αίτημα το άνοιγμα των εστιατορίων, των γυμναστηρίων, των καφέ μπαρ, και μιας σειράς άλλων εμπορικών επιχειρήσεων.


Οι περισσότεροι συμμετέχοντες διαδήλωσαν ειρηνικά, αλλά μια μειοψηφία, με παρείσφρηση ακροδεξιών στοιχείων, πέταξε μπουκάλια και μολότοφ προς την κατεύθυνση των αστυνομικών. Πέντε άτομα προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα, ενώ εξακριβώθηκαν τα στοιχεία περίπου εκατό διαδηλωτών.

Αρκετοί προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι τη Βουλή της Ρώμης, αλλά οι αστυνομικοί δεν τους το επέτρεψαν, διότι δεν είχε δοθεί άδεια για την κινητοποίηση, λόγω και της απαγόρευσης συνωστισμού.

Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων και επιχειρήσεων σήκωσαν τα χέρια τους ψηλά για να στείλουν το μήνυμα ότι απορρίπτουν την βία, και επανέλαβαν ότι αυτό που ζητούν είναι να ξαναδουλέψουν άμεσα για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE