Τριάντα πέντε περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Τριάντα πέντε περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ο "υπουργός υγείας" στα κατεχόμενα Ουνάλ Ουστέλ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα εντοπίστηκαν 35 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 8.461 εξετάσεων τις τελευταίες 24 ώρες.

Ένα περιστατικό αφορά άφιξη στο παράνομο αεροδρόμιο, 3 είναι επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και  31 μεταδόσεις στην κοινότητα. Από αυτές 11 εντοπίζονται στην κατεχόμενη Λευκωσία, 3 στην Κερύνεια, 15 στην Αμμόχωστο και 2 στο Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα ως τώρα καταγράφηκαν 5.108 περιστατικά και 27 θάνατοι.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.