ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μένουν και τον Μάιο SMS και κέρφιου; - Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μένουν και τον Μάιο SMS και κέρφιου; - Όλες οι πληροφορίες

Πισωγύρισμα και... 'φρένο' στις χαλαρώσεις αν η κατάσταση συνεχίσει ως έχει ή επιδεινωθεί φέρεται να προαναγγέλουν οι ειδικοί.

Οι νοσηλείες χτύπησαν κόκκινο, τα κρούσματα συνεχίζουν καθημερινά να αυξάνονται ενώ οι εμπλεκόμενοι δίνουν μάχη με το σύστημα υγείας, το εμβολιαστικό πλάνο και τις όποιες ανησυχίες προκύπτουν μεταξύ των πολιτών δυσχεραίνοντας ή καθυστερώντας τους εμβολιασμούς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ΄πάγωμα' των προδιαγραφόμενων χαλαρώσεων ενόψει των εορτών του Πάσχα, αφού πλησιάζοντας στην ημέρα αποφάσεων (23η Απριλίου) η επιδημιολογική εικόνα του νησιού μας δε φαίνεται να ευνοεί μια τόσο σημαντική αποκλιμάκωση μέτρων.

Οι πυλώνες λοιπόν των χαλαρώσεων αναμένεται -με τα υπάρχοντα δεδομένα- να περιστραφούν γύρω από συγκεκριμένες ημέρες και ημερομηνίες, με σκοπό να δοθεί τουλάχιστον το αίσθημα 'ελευθερίας' και 'κανονικότητας' για μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του Χριστιανισμού.

Αυτό όμως σημαίνει πως με το πέρας αυτής της περιόδου χάριτος τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα θα επανέλθουν.

Είναι δηλαδή πάρα πολύ ορατό το σενάριο να δούμε... Μάιο με μηνύματα και περιορισμό απαγόρευσης καθώς εάν δεν παρατηρηθεί κάποια σημαντική βελτίωση θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτά μέχρι το πλάνο εμβολιασμού να φτάσει σε σημείο που να αποφορτίσει και την κατάσταση στα νοσηλευτήρια. 

Στον αέρα βρίσκεται προς το παρόν και το αίτημα ξενοδόχων που επιθυμούν να κάνουν το δικό τους restart υποδεχόμενοι Κύπριους τουρίστες. Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να τεθεί επί τάπητος στη σημερινή σύσκεψη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top