Είχε νοσηλευτεί στην Εντατική το βρέφος που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Είχε νοσηλευτεί στην Εντατική το βρέφος που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Συγκλονισμένη η Κύπρος με την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, όταν βρέφος δύο μηνών διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όταν γεννήθηκε το βρέφος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, για 15 ημέρες λόγω αναπνευστικού προβλήματος που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο θάνατος του άτυχου βρέφους προκλήθηκε από αναπνευστικό πρόβλημα.

Για τον θάνατο του δύο μηνών βρέφους έχουν αρχίσει οι έρευνες της Αστυνομίας, ενώ μετά τα αποτελέσματα από την εξέταση κορωνοϊού θα οριστεί και η ημερομηνία για την νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του, έτσι ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Απριλίου οι δύο γονείς από την Συρία εντόπισαν το παιδί τους αναίσθητο στο κρεβατάκι του και το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επί καθήκοντι ιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν δυστυχώς νεκρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE