ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είχε νοσηλευτεί στην Εντατική το βρέφος που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Είχε νοσηλευτεί στην Εντατική το βρέφος που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Συγκλονισμένη η Κύπρος με την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, όταν βρέφος δύο μηνών διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όταν γεννήθηκε το βρέφος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, για 15 ημέρες λόγω αναπνευστικού προβλήματος που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο θάνατος του άτυχου βρέφους προκλήθηκε από αναπνευστικό πρόβλημα.

Για τον θάνατο του δύο μηνών βρέφους έχουν αρχίσει οι έρευνες της Αστυνομίας, ενώ μετά τα αποτελέσματα από την εξέταση κορωνοϊού θα οριστεί και η ημερομηνία για την νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του, έτσι ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Απριλίου οι δύο γονείς από την Συρία εντόπισαν το παιδί τους αναίσθητο στο κρεβατάκι του και το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επί καθήκοντι ιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν δυστυχώς νεκρό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top