Παράταση του lockdown έως τουλάχιστον τις 28 Απριλίου στην Ολλανδία

Παράταση του lockdown έως τουλάχιστον τις 28 Απριλίου στην Ολλανδία

Ο Ολλανδός Πρωθυπουργός, Μαρκ Ρούτε, δήλωσε σήμερα πως τα περισσότερα μέτρα lockdown που βρίσκονται σε ισχύ για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, πρέπει να παραταθούν έως τουλάχιστον τις 28 Απριλίου.


Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στην Χάγη, ο Ρούτε τόνισε πως τα νοσοκομεία της χώρας βρίσκονται σε τέτοια μεγάλη πληρότητα και πως οι αριθμοί νέων κρουσμάτων είναι τόσο υψηλοί που δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε σημαντική χαλάρωση των μέτρων έως ότου περάσει το τρίτο κύμα μολύνσεων της Covid-19.

Τα τρέχοντα μέτρα περιλαμβάνουν απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας και απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των δύο ατόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠτΔ για συνάντηση με Μητσοτάκη - Μακρόν

LIVE: Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠτΔ για συνάντηση με Μητσοτάκη - Μακρόν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE