Στο Μακάρειο με κορωνοϊό μητέρα και βρέφος δύο μηνών

Στο Μακάρειο με κορωνοϊό μητέρα και βρέφος δύο μηνών

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του Μακάρειου Νοσοκομείου βρέφος δύο μηνών θετικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Δρ. Ηλία Αβράαμ, Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου, το αγοράκι εισήχθη χθες με συμπτώματα όπου οι ειδικοί έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει για περαιτέρω νοσηλεία. Το αγοράκι συνοδεύει η μητέρα του, επίσης θετική στον κορωνοϊό. Η κλινική εικόνα και των δύο κρίνεται ως καλή.  

Σήμερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο είναι το μοναδικό παιδάκι που νοσηλεύεται θετικό στον κορωνοϊό.

Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα από το τεστ ενός ακόμα κοριτσιού ηλικίας 4.5 χρονών. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο αφού παρουσίασε συμπτώματα, έμετους, αναπνευστική δυσχέρεια και δεν τρεφόταν καλά. Είχε κρούσματα στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του – Οι πολιτικές του προτάσεις για τις προεδρικές του 2028

LIVE: Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του – Οι πολιτικές του προτάσεις για τις προεδρικές του 2028

Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του και καταθέτει τις πολιτικές του προτάσεις, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη, στη Λευκωσία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE