Στο Μακάρειο με κορωνοϊό μητέρα και βρέφος δύο μηνών

Στο Μακάρειο με κορωνοϊό μητέρα και βρέφος δύο μηνών

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του Μακάρειου Νοσοκομείου βρέφος δύο μηνών θετικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Δρ. Ηλία Αβράαμ, Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου, το αγοράκι εισήχθη χθες με συμπτώματα όπου οι ειδικοί έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει για περαιτέρω νοσηλεία. Το αγοράκι συνοδεύει η μητέρα του, επίσης θετική στον κορωνοϊό. Η κλινική εικόνα και των δύο κρίνεται ως καλή.  

Σήμερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο είναι το μοναδικό παιδάκι που νοσηλεύεται θετικό στον κορωνοϊό.

Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα από το τεστ ενός ακόμα κοριτσιού ηλικίας 4.5 χρονών. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο αφού παρουσίασε συμπτώματα, έμετους, αναπνευστική δυσχέρεια και δεν τρεφόταν καλά. Είχε κρούσματα στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE