Πρίγκιπας Φίλιππος: 29 «γαλαζοαίματοι» και ένας «κοινός θνητός» στην κηδεία

Πρίγκιπας Φίλιππος: 29 «γαλαζοαίματοι» και ένας «κοινός θνητός» στην κηδεία

Ποια είναι τα ονόματα στη λίστα – Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει επιβεβαιώσει την είδηση πως, λόγω της πανδημίας, μόνο 30 άτομα θα δώσουν το «παρών» στην κηδεία του βασιλικού συζύγου – Για ποια στενή «φίλη» του πρίγκιπα Φίλιππου παραμένει άγνωστο εάν θα προσκληθεί.

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, που θα τελεστεί το Σάββατο, 17 Απριλίου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ, δεν θα μοιάζει με καμία από τις κηδείες άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας και λόγω των περιορισμών της πανδημίας αλλά και επειδή ο ίδιος ο σύζυγος της Ελισάβετ είχε εκφράσει την επιθυμία η κηδεία του να είναι ιδιωτική, χωρίς «φασαρία».

Διαβάστε τη συνέχεια στο  lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE