Πόσα θα ζητήσει ο Σοφοκλέους, για να… δώσει τον Μαέ με μεταγραφή!

Πόσα θα ζητήσει ο Σοφοκλέους, για να… δώσει τον Μαέ με μεταγραφή!

Ο Ράιαν Μαέ, αυτή τη στιγμή, είναι το πιο «hot» όνομα στο οπλοστάσιο της ομάδας. Το γνωρίζει κι ο ίδιος, το μοιράστηκε πριν μερικές ώρες με τους αναγνώστες ιστοσελίδας του Βελγίου.

 

Να διευκρινίσουμε κατ’ αρχήν ότι το συμβόλαιο του 23χρονου Βέλγου (με μαροκινές ρίζες) «κανονιέρη» της ΑΕΛ λήγει σε 13 μήνες (Μάιο του 2022).

Δείτε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE