Λεμεσός: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του βρέφους

Λεμεσός: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του βρέφους

Αλλοιώσεις στους πνεύμονες και σε αλλά όργανα εντόπισε η ιατροδικαστής , Αγγελική Παπέττα κατά την νεκροτομή του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του τη Δευτέρα (12/04) στη Λεμεσό.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι το μικρό αγγελούδι έφυγε από τη ζωή λόγω πνευμονίας ωστόσο ληφθήκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές μικροβιολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για επιβεβαίωση και εξακρίβωση των ακριβών αιτιών θανάτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βρέφος εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι του στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/04) οι γονείς του και το μετέφεραν στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE