Λεμεσός: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του βρέφους

Λεμεσός: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του βρέφους

Αλλοιώσεις στους πνεύμονες και σε αλλά όργανα εντόπισε η ιατροδικαστής , Αγγελική Παπέττα κατά την νεκροτομή του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του τη Δευτέρα (12/04) στη Λεμεσό.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι το μικρό αγγελούδι έφυγε από τη ζωή λόγω πνευμονίας ωστόσο ληφθήκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές μικροβιολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για επιβεβαίωση και εξακρίβωση των ακριβών αιτιών θανάτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βρέφος εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι του στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/04) οι γονείς του και το μετέφεραν στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE