Λεμεσός: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του βρέφους

Λεμεσός: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του βρέφους

Αλλοιώσεις στους πνεύμονες και σε αλλά όργανα εντόπισε η ιατροδικαστής , Αγγελική Παπέττα κατά την νεκροτομή του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του τη Δευτέρα (12/04) στη Λεμεσό.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι το μικρό αγγελούδι έφυγε από τη ζωή λόγω πνευμονίας ωστόσο ληφθήκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές μικροβιολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για επιβεβαίωση και εξακρίβωση των ακριβών αιτιών θανάτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βρέφος εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι του στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/04) οι γονείς του και το μετέφεραν στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE