Μαρτυρία στο Themaonline: ‘Μετά το εμβόλιο είχα ρίγος και πόνους στα κόκκαλα - Φοβήθηκα πολύ’

Μαρτυρία στο Themaonline: ‘Μετά το εμβόλιο είχα ρίγος και πόνους στα κόκκαλα - Φοβήθηκα πολύ’

Δύσκολες ώρες πέρασε αναγνώστρια της ιστοσελίδας μας, μετά τον εμβολιασμό της την περασμένη Δευτέρα. Η Α.Ε. μας μίλησε για τις πρώτες 48 ώρες, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Φοβήθηκα πολύ. Ένιωθα ότι δεν αντέχω άλλο. Όλα ήταν τόσο έντονα και σκεφτόμουν αν τελικά έπρεπε να το κάνω».

Η Α.Ε. εμβολιάστηκε τη Δευτέρα στην Κρατική Έκθεση με το AstraZeneca: «Πριν καν προλάβω να καθίσω, αμέσως φώναξαν το όνομά μου και πήγα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Την ώρα που μου έκαναν το εμβόλιο δεν ένιωσα απολύτως τίποτα. Μόλις ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός, μου ζήτησαν να μεταφερθώ σε έναν άλλο χώρο και να περιμένω γύρω στα 20 λεπτά»

Η κυρία Α.Ε. παραδέχεται ότι μέχρι το απόγευμα αισθανόταν ευδιάθετη και πως τίποτα δεν έδειχνε τα όσα θα ακολουθούσαν.

«Μετά τις τρεις ώρες ένιωθα ζάλη και έφυγα από την εργασία μου με προορισμό το σπίτι. Κατευθύνθηκα στο υπνοδωμάτιο μου και ξάπλωσα αμέσως. Μέχρι το απόγευμα δεν είχα ενοχλήσεις…Το βράδυ δεν κατάφερα να κοιμηθώ και ένιωθα έντονο βάρος στο αριστερό μου χέρι. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήγαινα τουαλέτα πολύ συχνά και δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα. Ήμουν ξαπλωμένη όλη την ημέρα και δεν μπορούσα να κουνηθώ».

Το επόμενο πρωί όλα έμοιαζαν σαν ένα άσχημο όνειρο και η κυρία Α.Ε. συνήλθε πλήρως και δεν είχε καθόλου ενοχλήσεις.

«Τα συμπτώματα που σας προανέφερα υποχώρησαν αργά το βράδυ και σήμερα (Τετάρτη) είμαι καλά. Επί της ουσίας η όλη ταλαιπωρία κράτησε γύρω στις 48 ώρες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE