ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Δεν θα διατεθεί το εμβόλιο της Johnson&Johnson στην Κύπρο - Αναμονή για την ολοκλήρωση διερεύνησης

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Δεν θα διατεθεί το εμβόλιο της Johnson&Johnson στην Κύπρο - Αναμονή για την ολοκλήρωση διερεύνησης

Κατόπιν σύστασης από την εταιρεία Johnson&Johnson προς τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η παρτίδα των 2,400 εμβολίων Janssen που παραλήφθηκαν από την Κύπρο σήμερα δεν θα διατεθεί προς το παρόν για εμβολιασμό στο πλαίσιο του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού

Η σύσταση από την παρασκευάστρια εταιρεία δόθηκε προληπτικά εν αναμονή της ολοκλήρωσης της διερεύνησης του ενδεχόμενου συσχέτισης των περιστατικών θρόμβωσης που καταγράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με το εμβόλιο. Παράλληλα, αναμένεται η επιστημονική γνωμοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, στον όποιο γνωστοποιήθηκαν τα δεδομένα από τις ΗΠΑ.

Περισσότερα δεδομένα θα κοινοποιηθούν όταν ολοκληρωθεί η εξέταση από τον αρμόδιο Οργανισμό Φαρμάκων των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE