ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Δεν θα διατεθεί το εμβόλιο της Johnson&Johnson στην Κύπρο - Αναμονή για την ολοκλήρωση διερεύνησης

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Δεν θα διατεθεί το εμβόλιο της Johnson&Johnson στην Κύπρο - Αναμονή για την ολοκλήρωση διερεύνησης

Κατόπιν σύστασης από την εταιρεία Johnson&Johnson προς τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η παρτίδα των 2,400 εμβολίων Janssen που παραλήφθηκαν από την Κύπρο σήμερα δεν θα διατεθεί προς το παρόν για εμβολιασμό στο πλαίσιο του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού

Η σύσταση από την παρασκευάστρια εταιρεία δόθηκε προληπτικά εν αναμονή της ολοκλήρωσης της διερεύνησης του ενδεχόμενου συσχέτισης των περιστατικών θρόμβωσης που καταγράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με το εμβόλιο. Παράλληλα, αναμένεται η επιστημονική γνωμοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, στον όποιο γνωστοποιήθηκαν τα δεδομένα από τις ΗΠΑ.

Περισσότερα δεδομένα θα κοινοποιηθούν όταν ολοκληρωθεί η εξέταση από τον αρμόδιο Οργανισμό Φαρμάκων των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE