ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θρήνος για τον 19χρονο Νικόλα – Δεν φεύγουν από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θρήνος για τον 19χρονο Νικόλα – Δεν φεύγουν από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή

Το «ύστατο χαίρε» είπαν την Τετάρτη 14/4 φίλοι και συγγενείς στον 19χρονο Νικόλα Κωνσταντίνου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Κυριακής 11/4.

Ο χαμός του 19χρονου σκόρπισε απέραντη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα που μετά το πέρας της κηδείας (όπως έκαναν και από το πρωί) μαζεύτηκαν ξανά στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο έχουν αφήσει λουλούδια, ενώ εμφανώς συντετριμμένοι παραμένουν στο χώρο, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πως ο Νικόλας έφυγε για την «γειτονιά των αγγέλων».

Να θυμίσουμε ότι ο άτυχος Νικόλας γύρω στις 11μ.μ το βράδυ της Κυριακής επέβαινε σε μοτοσικλέτα μαζί με ακόμα ένα19χρονο στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μηχανή, παρέκκλινε της πορείας της και αφού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, κτύπησε σε ηλεκτρικό πάσσαλο.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο και οι δύο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Νικόλα Κωνσταντίνου, ενώ ο δεύτερος επιβάτης της μοτοσυκλέτας διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρατήθηκε περαιτέρω νοσηλεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top