Συνολικά 73 νέα περιστατικά κορωνοϊού τις τελευταίες 24 ώρες στα κατεχόμενα

Συνολικά 73 νέα περιστατικά κορωνοϊού τις τελευταίες 24 ώρες στα κατεχόμενα

Συνολικά 73 νέα περιστατικά κορωνοϊού διαγνώστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στα κατεχόμενα, από σύνολο 8.789 τεστ.


Σύμφωνα με τον «υπουργό υγείας», Ουνάλ Ουστέλ, 8 από τα άτομα που εντοπίστηκαν θετικά στον ιό έφθασαν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό, 8 αποτελούν επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 57 περιπτώσεις αφορούν λοιμώξεις εντός της κοινότητας.

Τα 13 περιστατικά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 10 στην Κερύνεια, 29 στην Αμμόχωστο και 5 στο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων περιστατικών ανέρχεται σε 5.263 και οι θάνατοι στους 28.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE