Ρωσία: Ανεπιθύμητοι οκτώ νυν και πρώην Αμερικανοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι

Ρωσία: Ανεπιθύμητοι οκτώ νυν και πρώην Αμερικανοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι

Η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε απόψε ότι απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε οκτώ νυν και πρώην Αμερικανούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων είναι και υπουργοί της κυβέρνησης του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανέφερε ότι απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα στον υπουργό Δικαιοσύνης Μέρικ Γκάρλαντ, τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Αλεχάντρο Μαγιόρκας, τον διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι και την επικεφαλής της Διεύθυνσης Εθνικών Πληροφοριών Αβρίλ Χέινς.

Επίσης, ανεπιθύμητοι στη Ρωσία είναι ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φυλακών Μάικλ Καρβαχάλ, η διευθύντρια του Συμβουλίου Εσωτερικής Πολιτικής Σούζαν Ράις, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τζον Μπόλτον (επί προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ) και ο πρώην επικεφαλής της CIA Ρόμπερτ Τζέιμς Γούλσι (1993-95).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE