ΚΥΠΡΟΣ: Γέμισαν τις παραλίες... Απριλιάτικα οι Κύπριοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Γέμισαν τις παραλίες... Απριλιάτικα οι Κύπριοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που παρουσιάστηκαν το Σαββατοκύριακο ώθησαν αρκετό κόσμο στη δροσιά του βουνού.

Καλοκαίρι όμως... δίχως θάλασσα δεν λογίζεται καλοκαίρι και με τον υδράργυρο να ‘τρελαίνεται’ αγγίζοντας ακόμη και τους 37 βαθμούς κελσίου δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν για την πρώτη βουτιά.

Και ποιος να τους αδικήσει άλλωστε όταν οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνάρτηση με τη σκόνη που κατακλύζει την ατμόσφαιρα δημιουργούν ένα... αποπνικτικό κοκτέιλ με τις παραλίες να μοιάζουν όαση.

Δεν έχουν περάσει 2-3 βδομάδες από τότε που γινόταν ο κακός χαμός για μια βόλτα στο χιονισμένο Τρόοδος και τώρα ξαφνικά... Δεκαπενταύγουστος.

Τι πάει σωστά σ’αυτή τη χώρα για να αποτελέσει εξαίρεση όμως ο καιρός;

Έλα μου ντε...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE