Ανοίγει σήμερα η Πύλη Εμβολιασμού για άτομα 51-52 ετών

Ανοίγει σήμερα η Πύλη Εμβολιασμού για άτομα 51-52 ετών

Ανοίγει σήμερα (19/04), στις 7:30 η Πύλη Εμβολιασμού για άτομα 51-52 ετών.

Η Πύλη θα μείνει ανοικτή μέχρι την Τρίτη στις 8 το βράδυ.

Mέσω της Πύλης Εμβολιασμού θα διατεθούν 16,000 ραντεβού για εμβολιασμό σε όλες τις Επαρχίες, με τα διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια.

Με στόχο το συντομότερο δυνατό να επιτευχθεί η εμβολιαστική θωράκιση ικανοποιητικού ποσοστού του πληθυσμού, ώστε με ασφάλεια να υπάρξει περαιτέρω αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων και ολόκληρη η κοινωνία να επανέλθει στην κανονικότητα, το Εθνικό Πλάνο Εμβολιασμού κατά της COVID-19 αυξάνει ρυθμό στη βάση μεγαλύτερης ροής εμβολίων που αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Μέχρι και τις 17 Απριλίου, έγιναν στο σύνολο 210,576 εμβολιασμοί, από τους οποίους οι 152,603 αφορούν τη χορήγηση της 1ης δόσης και οι 57,973 αφορούν τη χορήγηση και των δύο δόσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE