Αποδέχθηκε την παραίτηση του Χαραλάμπους ο ΠτΔ - «Τον διακρίνει εργατικότητα. ήθος και η ακεραιότητα»
Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Νέες ενέργειες πολιτών φέρνουν μεγάλες ανησυχίες καθώς χθες Κυριακή 18 Απριλίου οπαδοί του Απόλλωνα ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύριζαν την νίκη τους επί της ΑΕΛ.
Όπως διαφαίνεται και στα video που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οπαδοί βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλο πανηγυρίζοντας, ενώ δεν φοράνε ούτε τις προστατευτικές μάσκες όπως προνοεί το διάταγμα.
Οι Αρχές έχουν ορίσει ανακριτική ομάδα στην ΑΔΕ Λεμεσού, όπου θα θέσουν στο μικροσκόπιο τα βίντεο με τα πρόσωπα που πανηγυρίζουν έτσι ώστε να προχωρήσουν σε αναγνώριση τους και στη συνέχεια να τους εκδώσουν εξώδικα για παραβίαση του περί Λοιμοκάθαρσης νόμου.
Ενδεικτικά είναι και τα παρακάτω βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




